Home TOP NEWS Σωφρόνης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα, στον κόσμο, κρατάμε τους βαθμούς»

Σωφρόνης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα, στον κόσμο, κρατάμε τους βαθμούς»


Όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής μας στη διάσκεψη τύπου:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το σημαντικό τρίποντο και την προσπάθειά τους στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα βρίσκαμε δυσκολίες σήμερα απέναντι σε μία καλή και στημένη ομάδα που άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιου της. Ο Μάκης είναι πολύ καλός. Καταφέραμε να παρουμε σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου. Ήταν εκεί σε όλο το παιχνίδι και μας βοήθησαν. Αυτό να το κρατήσουν. Όπως και με τον Άρη στο τέλος μας βοήθησαν στο τέλος. Τους θέλουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν προσπάθεια απόψε που έγινε από όλους. Καλή συνέχεια στη Δόξα και κρατάμε τους τρεις βαθμους. Είναι παιχνίδια παγίδες και θα πρέπει όπως και στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Για το ότι ο αντίπλος δημιοόυργησε ευκαιρίες: Το έκανε όταν πήραμε ρίσκα. Το είδατε. Ευτυχώς δεν πληρώσαμε τις ευκαιρίες τους. Όμως η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι το κέρδισε.

Για τον Σεμέδο: Δεν θέλω να σταθώ σε ένα παιχτη. Όλοι έκαναν την προσπάθια. Είχαμε απέναντι μας μία οργανωμένη ομάδα. Σπάσαμε τη κλειστή τους άμυνα. Ο Σεμέδο ήρθε για να κάνει τη διαφορά και ξέραμε πόσο καλός παίκτης έιναι.