Home TOP NEWS Σωφρόνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες… ταβάνι μας η συνεχής βελτίωση»

Σωφρόνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες… ταβάνι μας η συνεχής βελτίωση»


Όσα δήλωσε ο προπονητής μας, μετά τον νικηφόρο αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή:

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Τήρησαν κατά γράμμα στο γήπεδο τις οδηγίες. Κατάφεραν σε όλη τη διάρκεια να κρατήσουν μακριά μία ποιοτική ομάδα όπως είναι η Πάφος. Από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για το επόμενο ντέρμπι. Ευχαριστούμε τον κόσμο, αυτό είναι που θέλουν και οι παίκτες να βλέπουν στο γήπεδο.

Για τον τρόπο με τον οποίο βρήκε τις λύσεις η ομάδα και ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας: Σήμερα από τη στιγμή που η μπάλα ήταν στο κουτί μας, οι παίκτες είχαν συγκέντρωση και κράτησαν τον αντίπαλο. Το ταβάνι μας είναι η βελτίωση κάθε εβδομάδα. Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές από κάποιες ομάδες. Είναι λεπτομέρειες, σήμερα πήραμε θετικές αποφάσεις που βοήθησαν. Κάποιες φορές πράγματα βγαίνουν, κάποιες όχι, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Το αήττητο είναι κίνητρο για εμάς αλλά είναι και για τους αντιπάλους μας. Πάντα ο αντίπαλο θέλει να μας σταματήσει. 

Για Κουλιμπαλί: Έκανε καλό παιχνίδι. Έμεινε λίγο έξω και με αυτά που βλέπαμε στις προπονήσεις θεωρήσαμε ότι ήταν έτοιμος και πράγματι έκανε καλό παιχνίδι. Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον διότι όλοι έκαναν καλό παιχνίδι. Να μην ξεχνάμε ότι αυτή η Πάφος ήταν αήττητη στην έδρα της. Θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή και έπρεπε όλοι να κάνουν τη δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο.