Home TOP NEWS Στην Περιστερώνα με στόχο την επάνοδο στις νίκες και το πρώτο διπλό

Στην Περιστερώνα με στόχο την επάνοδο στις νίκες και το πρώτο διπλό


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει σήμερα στην Περιστερώνα όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Δόξα Κατωκοπιάς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΛ (0-0) και Άρη (2-2) και σήμερα (01/10) θα παίξει κόντρα στην Δόξα έχοντας μοναδικό στόχο και ζητούμενο τη νίκη με την οποία θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η σημερινή αντίπαλος μας ναι μεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς να καταφέρει να κερδίσει βαθμό μετά από πέντε παιχνίδια, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να παρασύρει τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή που έχουν επιλεχθεί να ακοκολουθήσουν την ομάδα στην Περιστερώνα κι αυτοί που θα επιλεχθούν να αγωνιστούν, θα πρέπει για 90+ λεπτά θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν οι Βέλικο Σίμιτς, Μαρκίνιος Σιπριάνο και Φουάντ Μπασίρου, οι οποίοι ήταν εκτός από προηγούμενα παιχνίδια λόγω τιμωρίας, έμειναν εκτός οι Γιαν Λέτσιακς και Σαϊντού Αλιούμ που ένιωσαν κάποιες μικροενοχλήσεις.