Home TOP NEWS Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις – Η προσοχή μας στο Κατωκοπιά – Επιστροφή...

Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις – Η προσοχή μας στο Κατωκοπιά – Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA η οποία άνοιξε χθες (30/9) με τρία παιχνίδια.


Στις χθεσινές αναμετρήσεις, η ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα εξήλθαν ισόπαλες 1-1, ενώ ισοπαλία είχαμε και στο “Στέλιος Κυριακίδης” με την Καρμιώτισσα και τον Οθέλλο να μένουν στο “στείρο” 0-0. Στο ντέρμπι της Λεμεσού ο Απόλλωνας επικράτησε με 1-0 του Άρη και ανέβηκε με 12 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σήμερα θα γίνουν άλλα δύο παιχνίδια τα οποία θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα (19:00) και θα λάβουν χώρα στο Κατωκοπιά – Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης και στο στάδιο “Αλφαμέγα”.

Στην Περιστερώνα η ουραγός της βαθμολογίας και μοναδική ομάδα που δεν κέρδισε ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα, Δόξα Κατωκοπιάς θα φιλοξενήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Δόξα θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς, η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να πανηγυρίσει το πρώτο της “διπλό”

Στο “Αλφαμέγα” θα γίνει το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική, οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα και η Ανόρθωση εξήλθε ισόπαλη με τον Αποέλ. Οι δύο ομάδες στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι θα ψάξουν αμφότερες τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της ημέρας:
19:00 Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision)
19:00 ΑΕΛ – Ανόρθωση (Cytavision)

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:
ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα 1-1
Καρμιώτισσα – Οθέλλος 0-0
Απόλλωνας – Άρης 1-0

Η συνέχεια
02/10 | 19:00 Αποέλ – Εθνικός Άχνας
02/10 | 19:00 ΑΕΖ – Πάφος FC