Home TOP NEWS Συνεχίζουν τις προπονήσεις οι δύο Αφρικανοί – Στο “Ηλίας Πούλλος οι Καιάφας...

Συνεχίζουν τις προπονήσεις οι δύο Αφρικανοί – Στο “Ηλίας Πούλλος οι Καιάφας και Κυριακίδης

Στις τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 ο Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε μεταξύ άλλων και για τους δύο Αφρικανούς, τον Μοντού Κεϊτα, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και για τον Μουσταφά Τζιουφ ο οποίος είναι ακραίος επιθετικός.


Συγκεκριμένα ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας είπε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές αυτές τις ημέρες συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας μας και ότι βρίσονται υπό δοκιμή και αξιολογούνται από τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας.

Όπως γράψαμε και σε άλλα άρθρα μας αυτές τις μέρες ο Σωφρόνης Αυγουστή θα δουλεύει χωρίς μια ντουζίνα ποδοσφαιριστών οι οποίοι απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες και σε αυτή την περίοδο της διακοπής είναι μια καλή ευκαιρία έτσι ώστε να τους δει καλύτερα ο προπονητής μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Παρασκευή έκλεισε φιλικό παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου και δεν αποκλείεται ο Κύπριος τεχνικός να δώσει χρόνο συμμετοχής στους δύο Αφρικανούς για να τους δει και πως θα ανταποκριθούν, αλλά και σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στο “Ηλίας Πούλλος” αυτό το διάστημα βρίσκονται και οι δύο ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται ως δανεικοί στην ΜΕΑΠ, ο Αλέξανδρος Καϊάφας και ο Νικόλας Κυριακίδης.