Home TOP NEWS Τα παιχνίδια τον τελευταίο χρόνο και το στατιστικό του Σωφρόνη

Τα παιχνίδια τον τελευταίο χρόνο και το στατιστικό του Σωφρόνη


To παιχνίδι της 23ης του μήνα, ημέρα Δευτέρα, θα είναι το τέταρτο μέσα σε ένα χρόνο. Ένα χρόνο ακριβώς πριν, στις 22 Οκτωβρίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε γνωρίσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» βαριά ήττα με 3-0, σε μία εποχή στην οποία υπήρχαν από τη μία οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κι από την άλλη η αγωνιστική πτώση ήταν εμφανής και φαινόταν ότι η χρονιά δεν θα μας έβγαζε κάπου, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα. Προπονητής ήταν τότε ο Νιλ Λένον.

Οι επόμενες δύο σύναντήσεις μας με την Παφιακή ομάδα στην έδρα της έγιναν με προπονητή τον Σωφρόνη Αυγουστή. Ήταν το 1-1 στον πρώτο αγώνα κυπέλλου τον περασμένο Απρίλιο και ακολούθησε η επικράτηση μας με 1-0 στα μέσα του περασμένου Μαΐου για το πρωτάθλημα.

Πάντως θα πρέπει να αναφερθεί πως με προπονητή τον Αυγουστή, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα από την Πάφο, σε αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι καλό το στατιστικό για τον προπονητή μας ο οποίος καλείται να πάει ξανά διαβασμένος στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί και να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη.