Home TOP NEWS Τέσσερα χρόνια από την πρώτη παρουσία του Φάμπι στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Τέσσερα χρόνια από την πρώτη παρουσία του Φάμπι στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την πρώτη παρουσία του Φαμπιάνο Ριμπέιρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Ο Βραζιλιάνος “γίγαντας” ήρθε στην ομάδα μας με την μορφή του άνεργου ποδοσφαιριστή και αυτό έγινε λόγω του ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέμεινε από επιλογές στον άσσο αφού προέκυψαν οι σοβαροί τραυματισμοί του Κωνσταντίνου Παναγή και του Φράνσις Ουζόχο με τις Εθνικές τους ομάδες.

Το ντεμπούτο του Φαμπιάνο με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, με τον Βραζιλιάνο κήπερ να συστήνεται με τον καλύτερο τρόπο στους φίλους της ομάδας μας, στέλνοντας τους το μήνυμα με το καλημέρα ότι ήρθε στην ομάδα μας για να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Όλοι αυτοί που πίστεψαν στον Φαμπιάνο επιβεβαιώθηκαν στο 100%, καθώς ο τερματοφύλακας της ομάδας μας συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ των τεσσάρων τελευταίων χρόνων.

Ο Φάμπι πανηγυρίσε μια πρώτη θέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ, την αμέσως επόμενη χρονιά σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος, πανηγύρισε δύο κύπελλα, ένα σούπερ καπ, αλλά και τρεις προκρίσεις σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο κήπερ της ομάδας μας έβαλε το χεράκι του στην πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρας, στο παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν, στο Σούπερ Καπ με την Ανόρθωση, αλλά και στον τελικό με τον Εθνικό Άχνας.

Τέσσερα χρόνια μετά ο Φαμπιάνο έχει καταγράψει συνολικά 129 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος και θα καταγράψει κι άλλες πολλές και ελπίζει, όπως ελπίζουμε κι εμείς να πανηγυρίσει κι άλλους τίτλους με την πράσινη φανέλα.