Home TOP NEWS Θέλει την πρώτη νίκη απέναντι σε Λεμεσιανό σύλλογο!

Θέλει την πρώτη νίκη απέναντι σε Λεμεσιανό σύλλογο!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω τους το ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή στον επόμενο αγώνα, ο οποίος θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.


Η ομάδα μας κόντρα στην ΑΕΚ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα τρίποντα στο και έτσι κόντρα στους “κυανόλευκους” της Λεμεσού, θα κληθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα, να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματα για να κρατηθεί σε απόσταση βολής από τις πρώτες θέσεις.

Το κίνητρα για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα είναι τεράστια. Πρώτα η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κάνει ότι έκανε σε άλλες τρεις περιπτώσεις να επιστρέψει με νίκη μετά από ισόπαλο αποτέλεσμα και παράλληλα θέλει να πανηγυρίσει θετικό αποτέλεσμα την φετινή σεζόν κόντρα σε Λεμεσιανό σύλλογο.

Μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε στο πρωτάθλημα τέσσερεις Λεμεσιανές ομάδες, την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, την ΑΕΛ, τον Άρη και την ΑΕΖ Ζακακίου και συνολικά μάζεψε 4βαθμούς, αφού με όλες εξήλθες ισόπαλες.

Συνεπώς το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι η τελευταία ευκαιρία σε αυτή την φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα τόσο για τον Σωφρόνη Αυγουστή, όσο και τους ποδοσφαιριστές του να “σπάσουν” αυτό το κακό σερί και να πάρουν την πρώτη νίκη απέναντι σε Λεμεσιανή ομάδα.