Home TOP NEWS Τι γίνεται με τον Εράκοβιτς…

Τι γίνεται με τον Εράκοβιτς…


Ο μεγάλος άτυχος της φετινή ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νόβιτσα Εράκοβιτς, είναι εδώ και αρκετό διάστημα σε διαδικασία αποθεραπείας. Από τα μέσα του περασμένου Ιούλη, όταν τραυματίστηκε και διαγνώστηκε με ρήξη χιαστών, κάνει τη δική του προσπάθεια για να επανέλθει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάνει λόγο τότε για διάστημα αποχής του από την αγωνιστική δράση 6-8 μηνών και ήδη έχουν παρέλθει σχεδόν οι τέσσερεις.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στην πατρίδα του και οι γιατροί που χειρίζονται την διαδικασία είναι σε πλήρη συνεννόηση με τους γιατρούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίοι λαμβάνουν συνεχώς εκθέσεις και παρακολουθούν την εξέλιξη της αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή μας. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο Εράκοβιτς ήρθε στην Κύπρο και είχε συνάντηση με το επιστημονικό προσωπικό της ομάδας.

Τώρα σε ότι αφορά στο πότε θα πρέπει να τον αναμένουμε πίσω στην αγωνιστική δράση… Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχει ακόμα δρόμο να διανύσει ο Μαυροβούνιος μέσος μέχρι να μπορέσει να πατήσει ξανά γήπεδο. Ασφαλής εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάει αρκετά καλά η αποκατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι γραμμένος κανονικά στο ρόστερ και αν καταφέρει να αρχίσει προπονήσεις σε ένα δίμηνο τότε ενδέχεται να μπορέσει να ξαναπαίξει μπάλα περί τα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου. Επίσης πρέπει να λεχθεί ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 23χρονος είναι τριετές.