Home TOP NEWS Την βρίσκει με Πάφο FC και… θέλει να δώσει συνέχεια!

Την βρίσκει με Πάφο FC και… θέλει να δώσει συνέχεια!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της κόντρα στην Πάφο FC από την οποία ο Σωφρόνης Αυγουστή την περσινή αγωνιστική περίοδο αρνήθηκε να χάσει βαθμούς στα πλέι – οφ, αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου.


Ο Κύπριος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας πέρσι τον Φεβρουάριο κι από τότε βρήκε στον δρόμο του τέσσερεις φορές την επόμενη αντίπαλο μας στο πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ σε αυτά καταγράφεται και η πρόκριση εις βάρος της Πάφου στον τελικό κυπέλλου.

Συγκεκριμένα στην φάση των πλέι – οφ, ο Αυγουστή οδήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ δύο φορές στη νίκη 2-0 εντός και 0-1 εκτός, ενώ στο κύπελλο το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 στο “Στέλιος Κυριακίδης” και στον επαναληπτικό η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 3-1 στο ΓΣΠ.

Σίγουρα είναι ένα στατιστικό που δεν περνάει απαρατήρητο για τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του ξανά σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δώσει σίγουρα ώθηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει των επόμενων ντέρμπι που ακολουθούν και παράλληλα την ευκαιρία στον Αυγουστή να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του κόντρα στους Παφίτες.