Home TOP NEWS Το απαραίτητο “διπλό” στην Πάφο και… η προοπτική για τα ντέρμπι του...

Το απαραίτητο “διπλό” στην Πάφο και… η προοπτική για τα ντέρμπι του ΓΣΠ

Η νίκη που τόσο πολύ ήθελε η ομάδα μας στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, για να μπορέσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να “ζευγαρώσει” τις νίκες της, δεν ήρθε ποτέ και τώρα είναι αναγκασμένη στο επόμενο παιχνίδι να ψάξει το τρίποντο για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Οι ποδοσφαιριστές μας (όσοι απέμειναν στο “Ηλίας Πούλλος), αλλά και η τεχνική ηγεσία γύρισαν ήδη σελίδα και το επόμενο διάστημα θα δουλεύουν και θα προπονούνται για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο FC, με το οποίο ουσιαστικά θα ανοίξει ο κύκλος των τεσσάρων συνεχόμενων ντέρμπι.

Η ομάδα μας λοιπόν, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει ένα πολύ σημαντικό και παράλληλα δύσκολο παιχνίδι ενώπιον της, στο οποίο θα κληθεί να παρουσιαστεί σοβαρή, πειθαρχημένη και κυρίως συγκεντρωμένη σε όλες τις γραμμές του γηπέδου για να μπορέσει να πάρει το ζητούμενο που είναι το “διπλό”.

Είναι πολύ σημαντικό, αλλά και απαραίτητο για την ομάδα μας να φύγει από το “Στέλιος Κυριακίδης” με τους τρεις βαθμούς, καθώς αν γίνει αυτό θα της δώσει τέραστια ώθηση και μια έξτρα δυναμική για δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και επίσης θα είναι ντέρμπι τα οποία θα γίνουν στο ΓΣΠ,