Home TOP NEWS Το ΓΣΠ να λειτουργεί ΜΟΝΟ θετικά για την ομάδα…

Το ΓΣΠ να λειτουργεί ΜΟΝΟ θετικά για την ομάδα…


Οι ποδοσφαιριστές το θέλουν και τους αρέσει το να βλέπουν γεμάτη την πράσινη κερκίδα, να ακούνε τις ιαχές του κόσμου, να νιώθουν ότι η εξέδρα έχει παλμό, να παίρνουν ώθηση από τη στήριξη των οπαδών. Υπήρξαν άλλωστε παιχνίδια, όχι μόνο φέτος, που ο κόσμος είχε τη δική του συμβολή σε κάποιες από τις επιτυχίες μας.

Θα πρέπει όμως να είμαστε ειλικρινείς. Υπήρξαν και στιγμές στις οποίες όταν η ομάδα δεν απέδιδε στο γήπεδο, άκουγες τη γιούχα και τις αποδοκιμασίες. Αυτό είναι ότι χειρότερο, το λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές την ώρα που κάνουν την προσπάθεια τους και σίγουρα δεν είναι γι’ αυτούς βοηθητικό.

Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ. Αρχίζουμε με την ΑΕΚ την οποία θα φιλοξενήσουμε την Κυριακή και θα ακολουθήσει ο Απόλλων. Η έδρα μας πρέπει να γίνει αφιλόξενη για τον αντίπαλο και όπως κι αν εξελίσσεται το κάθε παιχνίδι ο ρόλος του λαού της ομάδας είναι ένας. Να δίνει τη θετική του ενέργεια στους παίκτες, στον προπονητή, στην ομάδα.

Τα παράπονα, η κριτική, ο προβληματισμός όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, πάντα θα υπάρχουν και είναι σωστό να εκφράζονται. Όχι όμως στο γήπεδο και σίγουρα όχι την ώρα του παιχνιδιού.

Το ΓΣΠ πρέπει να είναι ΕΔΡΑ, να είναι δυνατό όπλο για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην προσπάθεια της για κατάκτηση της κορυφής.