Home TOP NEWS Το παιχνίδι με ΑΕΖ και… η ιδιαίτερη προσοχή για το καρέ των...

Το παιχνίδι με ΑΕΖ και… η ιδιαίτερη προσοχή για το καρέ των ντέρμπι!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισαν σελίδα αφήνοντας πίσω τους το παιχνίδι με την Δόξα στο οποίο ήρθε η νίκη και το πρώτο “διπλό” για τη φετινή σεζόν και τώρα όλοι στο πράσινο στρατόπεδο στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους, στο επόμενο παιχνίδι που είναι αυτό με την ΑΕΖ το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.


Ο Αυγουστή παρακολούθησε χθες το παιχνίδι της ΑΕΖ με την Πάφο FC καταγράφοντας τα συν/πλην των αντιπάλων της ομάδας στις επόμενες δύο αγωνιστικές, για την 7η και την 8η αγωνιστική (μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής).

Οι ποδοσφαιριστές μας μετά το χθεσινό ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία, πάτησαν ξανά γρασίδι και ξεκίνησαν δουλειά για το παιχνίδι με την ΑΕΖ, στο οποίο θα πρέπει να επιδείξουν καλό πρόσωπο και να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για να πάνε στην διακοπή με ηρεμία.

Η νίκη στο ματς με την ΑΕΖ είναι μονόδρομος καθώς μετά από αυτό το παιχνίδι θα ακολουθήσουν τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι στα οποία η ομάδα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για να πάρει το μεγαλύτερο σύνολο των βαθμών που θα την κρατήσει στα ψηλά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πέραν του Εράκοβιτς και του ανέτοιμου Αμό, όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι καλά και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στο ματς με την ΑΕΖ, φυσικά κάποιοι θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο επόμενο παιχνίδι για να μην χρειαστεί να απουσιάσουν από τα ντέρμπι και να τους στερήθει ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Συγκεκριμένα στο όριο καρτών είναι οι Χαραλάμπους, Κούσουλος, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ανδρόνικος Κακουλλής και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην χάσουν κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια που θα είναι μάλιστα ντέρμπι, άλλωστε σε τέτοια ματς όλοι ποδοσφαιριστές είναι απαραίτητοι.