Home TOP NEWS Το παράδειγμα Σιπριάνο και ο… ρόλος του Αυγουστή!

Το παράδειγμα Σιπριάνο και ο… ρόλος του Αυγουστή!

Ο Μαρκίνιος Σιπριάνο μετά από τέσσερα παιχνίδια επέστρεψε ξανά στην ενδεκάδα της ομάδας μας, ελέω της απουσία του Γιαν Λέτσιακς.


Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού, έπαιξε για λίγο στο παιχνίδι με την Δόξα, ενώ έμεινε στον πάγκο στα παιχνίδια με ΑΕΖ και Πάφο FC.

Στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε στον Σιπριάνο φανέλα βασικού και με βάση τα όσα είδαμε από αυτόν, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια από τον καιρό που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μπορεί να μην είχε ανεβάσματα στο επιθετικό τρίτο, ωστόσο στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν εξαιρετικός και αρκετές φορές κατέστρεψε επιθετικές προσπάθειες των “κιτρινοπρασίνων”.

Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε με βάση τα πιο πάνω, είναι ότι, ο Μαρκίνιος, αλλά και ο κάθε ποδοσφαιριστής που επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από απουσία και βγάζει τέτοια εικόνα θα πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους στο “Ήλιας Πούλλος”.

Είναι σημαντικό λοιπόν, ο κάθε ποδοσφαιριστής, όταν και όποτε κληθεί να αγωνιστεί να είναι έτοιμος και σε θέση να δώσει τις απαιτούμενες και απαραίτητες βοήθειες στην ομάδα, όπως άλλωστε έπραξε και ο Μαρκίνιος.

Γι’αυτό φυσικά πιστώνεται και ο Σωφρόνης Αυγουστή που τους κρατάει όλους σε αγωνιστική εγρήγορση, μοιράζοντας τον χρόνο σε πολλά παιχνίδια σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.