Home TOP NEWS Τώρα είναι που θα χρειαστούν οι παίκτες “κλειδιά”

Τώρα είναι που θα χρειαστούν οι παίκτες “κλειδιά”


Μετράει αντίστροφα η ΟΜΟΝΟΙΑ για το παιχνίδι της κόντρα στην Πάφο FC για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με το συγκεκριμένο παιχνίδι, ουσιαστικά θα ανοίξει και ο κύκλος μιας σειράς δύσκολων και απαιτητιτκών παιχνιδιών.

Στις 23 Οκτωβρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί εκτός με την Πάφο και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθση, τέσσερα παιχνίδια “φωτιά” που θα χρειαστεί απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές να δείξουν αγωνιστική ετοιμότητα για να μπορέσει η ομάδα να έχει κέρδος σε όλα.

Σε τέτοια παιχνίδια φυσικά όπως αυτά που ακολουθούν το επόμενο χρονικό διάστημα είναι που θα χρειαστεί να βγουν μπροστά οι λεγόμενοι παίκτες “κλειδιά”, έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες που χρειάζεται η ομάδα μας για να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει στις τάξεις της τέτοιους παίκτες και θα πρέπει αυτοί να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να μπορέσουν να παρασύρουν και τους συμποδοσφαιριστές τους στα ντέρμπι και όλοι μαζί να πιάσουν από το χερί την ΟΜΟΝΟΙΑ και να την οδηγήσουν εκεί που πρέπει.