Home TOP NEWS Τρίτο clean sheet και ελπίζουμε να έχει και συνέχεια

Τρίτο clean sheet και ελπίζουμε να έχει και συνέχεια

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το βράδυ της Δευτέρας κατάφερε να πετύχει την 4η της νίκη, την δεύτερη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα αυτή ήρθε με καθαρό σκορ, ίσως σε μια καθοριστική στροφή του φετινού μαραθωνίου αν δούμε και τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.


Μετά από τρία παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και αυτό έγινε χάρη στην πολύ καλή παρουσία που είχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο αμυντικό τρίτο, ενώ σημαντικές βοήθειες ήρθαν κι από τον άξονα και συγκεκριμένα από τους Μπασιρού και Κούσουλο.

Ήταν κάτι που το έψαχνε εδώ και λίγα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει μια νίκη με κάθαρο σκορ και τώρα που η ομάδα μας το κατάφερε καλείται να “χτίσει” πάνω σε αυτό και να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας την ίδια ώρα τους αριθμούς της στα μετόπισθεν.

Στο επιθετικό τρίτο η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ένα καλό αριθμό γκολ σκόραρε 19 γκολ σε 8ματς, δηλαδή μέσο όρο 2.3 γκολ ανά παιχνίδι και έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στόχος τώρα είναι να καταφέρει να διατηρήσει και το Clean Sheet και στα επόμενα παιχνίδια, κάτι που αν το πετύχει θα έχει αρκετές ελπίδες να πάρει τους βαθμούς που θέλει και να βρίσκεται στα ψηλά.