Home TOP NEWS Αδικείς τον Νικόλα κ.Τιμούρ!

Αδικείς τον Νικόλα κ.Τιμούρ!


Για ακόμη μια φορά ο Νικόλας Παναγιώτου κλήθηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια στην Εθνική Κύπρου, ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν πήρε ούτε και ένα αγωνιστικό λεπτό, ούτε καν στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Λιθουανία που έγινε σε φιλικό επίπεδο.

Σε πολλά παιχνίδια στην προκριματική φάση του Euro 2024, όπου η Εθνική μας τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς να πιάσει ούτε και ένα βαθμό, είδαμε να έχει προβλήματα στο αμυντικό τρίτο, ωστόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έδωσε την ευκαιρία στο νεαρό αμυντικό της ομάδα μας για να δει αν μπόρει να “σουλουπώσει” την κατάσταση.

Ο Νικόλας Παναγιώτου μετά τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, δούλεψε σκληρά για να επιστρέψει και τώρα είναι και πάλι στις βασικές επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ πριν από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με βάση την εικόνα και την απόδηση του Νικόλα Παναγιώτου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι, ο κ.Τιμούρ Κετσπάγια αδικεί τον ποδοσφαιριστή που δεν τον εμπιστεύεται και δεν του δίνει αγωνιστικό χρόνο σε παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκρότηματος.