Home TOP NEWS Ανταμ Λανγκ χωρίς… ανθυποψήφιο

Ανταμ Λανγκ χωρίς… ανθυποψήφιο


Ο Άνταμ Λανγκ θα αγωνιστεί σε τρίτο συνεχόμενο EURO με τη φανέλα της Ουγγαρίας, αφού είχε αγωνιστεί και στις διοργανώσεις του 2016 και 2020. Ο Ούγγρος δεν έχει αγωνιστεί με την Ομόνοια εδώ και δύο μήνες περίπου( έπαιξε για τελευταία φορά στις 25 Σεπτεμβρίου, στο ματς με τον Άρη) όμως με την χώρα του ήταν βασικός στην πορεία προς τα γήπεδα της Γερμανίας.

Είναι ο παίκτης που έλαμψε περισσότερο από όλους τους «πράσινους» σ’ αυτά τα προκριματικά. Αποτελούσε έναν από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ξεκινούσε η ομάδα του Μάρκο Ρόσι και γι ‘ αυτό έχει καταγράψει συμμετοχή και στα οκτώ παιχνίδια που έδωσε η Ουγγαρία μετρώντας συνολικά 642 λεπτά στο χορτάρι. Μόνο σε ένα ματς (με Λιθουανία) δεν ξεκίνησε ο Λάνγκ.

Ο παίκτης αποτελεί αναντίλεκτα υπολογίσιμο μέλος της ομάδας, με τον δικό του ξεχωριστό ρόλο και ανάλογα με αυτόν να παίρνει και τα αντίστοιχα λεπτά στο χορτάρι.

Ο «πράσινος» κεντρικός αμυντικός είναι βασικός στην Εθνική εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν είναι άτοπο το να ισχυριστεί κανείς ότι οι συχνές του κλήσεις έχουν να κάνουν και με τις Ευρωπαϊκές πορείες της Ομόνοιας κατά τα τελευταία χρόνια Ο Λανγκ έχει συνολικά 74 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα.

Αγωνίζεται στην Ομόνοια από το 2019 συνδέσας το όνομα του -ως βασικός- με όλες τις πρόσφατες επιτυχίες της «πράσινης» ομάδας. Προνόμιο που έχουν από το παρόν ρόστερ και οι Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Γιαν Λέτζιακς, Γιάννης Κούσουλος.

Πέτρος Παπαγιώργης – 24sports.com.cy