Home TOP NEWS Από τον Γιανίκ Φερέρα στον… Τιμούρ ο Νικόλας

Από τον Γιανίκ Φερέρα στον… Τιμούρ ο Νικόλας


Ψάχνει ο κόσμος να βρει λογική στην μεταχείρηση του Νικόλα Παναγιώτου από τον Τιμούρ Κετσπάγια και δεν βρίσκει. Βέβαια είναι και ορισμένοι οι οποίοι κάνουν αναφορά σε κόλλημα του Γεωργιανού το οποίο πηγάζει από το παρελθόν, αφού ήταν παίκτης του και δεν του έδωσε, όταν ήταν μικρός, την απαιτούμενη σημασία και να τον ανεβάσει στη πρώτη ομάδα με αποτέλεσμα να καταλήξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ίσως και να ισχύει κάτι άλλο.

Παρόμια πάντως μεταχείρηση είχε και από τον πρώην προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Νικόλας. Όλοι θυμόμαστε τον Γιανίκ Φερέρα να παραγκωνίζει τον Παναγιώτου και με την έλευση Σωφρόνη, όταν πήρε ευκαιρίες απέδειξε ξανά τι αξίζει.

Μέσα στο διάστημα αυτό, στο οποίο ο Κετσπάγια είναι στον πάγκο, ο Παναγιώτου έπαιξε 3 λεπτά απέναντι στο Ισραήλ. Στα 8 παιχνίδια που ήταν διαθέσιμος ο Νικόλας είτε έμενε στον πάγκο είτε εκτός αποστολής ενώ είχε και το διάστημα στο οποίο έπρεπε να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του.

Μερικοί τίτλοι, πρόσφατοι και παλαιότεροι για Νικόλα και Εθνική, σε αθλητικές ιστοσελίδες.

Έχει αποδείξει πάντως ο παίκτης πως όταν του βάζουν δύσκολα, επανέρχεται δριμύτερος. Αυτό θα γίνει και με την Εθνική, είμαστε σίγουροι.

Είναι δεδομένο πως συνεχίζοντας με αυτούς τους ρυθμούς, όποιος κι αν είναι ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας μας δεν θα έχει άλλη επιλογή από του να του δώσει αυτό που του αξίζει.