Home TOP NEWS Αργυρίδης: «Kακή παρένθεση το χθεσινό…/Επαφές με ανθρώπους για να αναλάβουν το μπάσκετ»

Αργυρίδης: «Kακή παρένθεση το χθεσινό…/Επαφές με ανθρώπους για να αναλάβουν το μπάσκετ»


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης. Αναφέρθηκε κυρίως στο καλαθοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου το οποίο φέτος δεν θα είναι ενεργό και τις κινήσεις που γίνονται για την επιστροφή.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ποδόσφαιρο«Θα πρέπει αν δούμε τι δεν πήγε καλά, μια κακή παρένθεση. Να το διορθώσουμε και να προχωρήσουμε».

Για τα εισιτήρια διαρκείας για όλα τα τμήματα«Υπάρχει αρκετή ανταπόκριση, είναι οι πρώτες μέρες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε περισσότερες λύσεις. Είναι ένα συμβολικό ποσό για να συνεχίσουν να έχουν δράσεις τα τμήματα μας

Για τη νίκη του βόλεϊ«Μια πολύ σημαντική νίκη χθες, δείξαμε ότι δεν μας επηρέασαν τα πολλά σετ στην Ευρώπη».

Για την παραχώρηση εισιτηρίων διαρκείας στους ποδοσφαιριστές«Πήγαμε στην προπόνηση και δώσαμε σε όλο το τιμ εκεί και τους ποδοσφαιριστές εισιτήρια διαρκείας».

Για τα υπόλοιπα τμήματα: «Προσπαθούμε να είμαστε παντού ανταγωνιστικοί, να μένουμε φρέσκοι, να μεγαλώνουν οι ακαδημίες μας και να διεκδικούμε. Υπάρχει το πλάνο παντού, υπάρχουν βοήθειες και από άλλα άτομα όπως τον Τάσο Σκαμπύλη στο φούτσαλ. Στο ποδόσφαιρο γυναικών αναπτύξαμε αρκετά τις ακαδημίες και βοηθάμε την ομάδα να ανπτυχθεί. Έχουμε μια κατάκτηση κυπέλλου, είμαστε νεαρή ομάδα και θέλουμε δουλειά».

Για τα προβλήματα«Έχουμε κάποια θέματα με τα γήπεδα, όπως και όλες οι ομάδες»

Για τους προϋπολογισμούς: «Φέτος ήταν γύρω στις 750 χιλιάδες, 35ο καλύπτονται από το ΔΣ και εθελοντές στις ομάδες, τα υπόλοιπα από το Σωματείο. Παρουσιάζονται ως έλλειμμα, όμως δεν είναι έτσι, δεν τα χρωστάμε. Καλύπτονται από το Σωματείο. Τα λεφτά που έρχονται από την Εταιρεία πάνε στην κάλυψη του χρέους, να μη δημιουργούμε καινούργια».

Για το τμήμα της καλαθόσφαιρας«Πρέπει να προσφέρονται λύσεις μακροπρόθεσμες, είχαμε δυσκολίες στην οργάνωση. Πέρσι ήρθαμε στην τελευταία θέση και θα παίζαμε στην Β’ κατηγορία φέτος. Είδαμε ότι με τις επαφές που είχαμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Οπότε είπαμε να πάρουμε χρόνο και να κάνουμε ένα σχεδιασμό, να οργανωθούμε καλύτερα και να ξεκινήσουμε κανονικά. Υπάρχει πίστη ότι θα βρούμε τις λύσεις και θα προχωρήσουμε μπροστά. Είμαστε σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν το τμήμα και νομίζω ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωση δεν περισσέυει κανείς».

Για το γηπεδικό«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο, το θέμα είναι εκεί και το βλέπουμε».

Από 24sports.com.cy