Home TOP NEWS Ας είναι το εφαλτήριο για την αντεπίθεση…

Ας είναι το εφαλτήριο για την αντεπίθεση…


Μόνο τον εαυτό της μπορεί να μέμφεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για το γεγονός ότι σήμερα, παρά την θετικότατη παρουσία της στα ντέρμπι, δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι απώλειες με ορισμένους από τους «μικρούς» του πρωταθλήματος και το ότι δεν μπόρεσε να… κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος την κατατάσσουν σήμερα στην 5η θέση.

Οι διαφορές βέβαια, στο σημείο που βρισκόμαστε, δεν είναι απαγορευτικές για να κάνουμε όνειρα. Όμως από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε το δικό μας νικηφόρο σερί. Και το πρόγραμμα έτσι όπως είναι διαμορφωμένο, στις εβδομάδες που ακολουθούν, προσφέρεται.

Αύριο πρέπει να γίνει η αρχή. Η αναμέτρηση με τον Εθνικό σίγουρα μας δίνει την ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Η ομάδα έχει δυνατότητες τις οποίες έχει αποδείξει και πρέπει να τις ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς υποτίμηση και με απόλυτη σοβαρότητα.

Ο αγώνας στο ΓΣΠ μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια αφού η νίκη θα δώσει ώθηση, ψυχολογία και βεβαίως βαθμολογική άνοδο, ενόψει των επόμενων αγώνων κόντρα σε ομάδες που παλεύουν για σωτηρία.

Το γράψαμε ξανά και το ξαναλέμε. Μέχρι το παιχνίδι με το Αποέλ είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε το απόλυτο των βαθμών αρχίζοντας από αύριο.