Home TOP NEWS Αυτή τη φορά ποιος στη θέση του Ρομάν;

Αυτή τη φορά ποιος στη θέση του Ρομάν;


Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση ο Σωφρόνης Αυγουστή επέλεξε μάλλον το αναμενόμενο. Να χρησιμοποιήσει δηλαδή τον Καρίμ στη θέση του Μπέζους, δίνοντας του έναν πιο ελέυθερο ρόλο στο παιχνίδι, αφήνοντας τον Κακουλλή πιο μπροστά στη κορυφή. Ο Ανσαριφάρντ δεν πήγε καλά. Δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο που του έδωσε ο προπονητής του και είναι λογικό πως στο παιχνίδι με τον Εθνικό, στο οποίο θα είναι ξανά απών ο Ουκρανός λόγω τιμωρίας, ο Σωφρόνης να σκέφτεται να κάνει κάτι άλλο.

Το πιθανότερο είναι πως θα επανέλθει το δίδυμο Μπασιρού-Κούσουλος στο κέντρο. Από κει και πέρα τη θέση πιο μπροστά διεκδικούν οι Χάμπος και Φράνσον, με τον Κύπριο να δείχνει πως βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από το Σουηδό. Από την άλλη βέβαια θα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Φράνσον και παιχνίδια σαν αυτό που έρχεται, δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί από την αρχή.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλείουμε και το σενάριο να δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Δηλαδή τον Λοΐζου να τοποθετείται πίσω από τον Κακουλλή και τον Αλιούμ να παίζει για πρώτη φορά στην εντεκάδα σε επίσημο παιχνίδι. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή ο Σίμιτς.

Εννοείται ότι τα παραπάνω είναι δικές μας σκέψεις. Μέσα στην εβδομάδα ο Σωφρόνης θα δουλέψει πάνω σε αυτό που έχει κατά νου και περιμένουμε να το δούμε την Κυριακή να αποδίδει. Ξαναλέμε πάντως πως το εγχείρημα… Καρίμ πίσω ή δίπλα από τον Κακουλλή δεν δείχνει να δουλεύει.