Home TOP NEWS Είναι η ευκαιρία τους

Είναι η ευκαιρία τους

Δεδομένη θα είναι λοιπόν η απουσία του Βέλικο Σίμιτς από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ δεν αποκλείεται ο Σέρβος εξτρέμ να χάσει και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση για την 11η αγωνιστική.


Με το πιο πάνω δεδομένο την πόρτα της ενδεκάδας για να καλύψουν το κενό του Σίμιτς, χτυπούν με ίσους όρους ο Λοίζος Λοίζου και ο Σαιντού Αλιούμ, με τον πρώτο φύσικα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για να ξεκινήσει στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

Φυσικά όποιος κι αν επιλεχθεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα είναι η ευκαιρία του να δείξει πράγματα από την αρχή του αγώνα και να κάνει ένα καλό παιχνίδι για να μπορέσει να κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Πάντως τόσο ο Λοίζου, όσο κι ο Αλιούμ στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αγωνίστηκαν στις θέσεις του Σίμιτς και Σεμέδο αντίστοιχα, οι δύο τους είχαν καλή παρουσία και θα μπορούσαν αν ήταν πιο εύστοχοι να έβαζαν και το γκολ που ίσως να χάριζε τη νίκη στην ομάδα μας.

Την δεδομένη στιγμή οι δύο ποδοσφαιριστές δείχνουν να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ελπίζουμε να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα.