Home TOP NEWS Είναι νωρίς όμως όλοι αντιλαμβάνονται πως το ντέρμπι έχει βαθμολογική κρισιμότητα

Είναι νωρίς όμως όλοι αντιλαμβάνονται πως το ντέρμπι έχει βαθμολογική κρισιμότητα


Μπορεί να μην έχουμε ακόμη φτάσει στο τέλος του πρώτου γύρου, όμως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα στο οποίο κάθε εβδομάδα διαμορφώνονται νέα δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης και το Αποέλ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση έχοντας μάλιστα κι ένα μαξιλαράκι τριών βαθμών από τις δύο ομάδες που ακολουθούν, την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Πάφο.

Μάλιστα οι δύο πρωτοπόροι έχουν μπροστά τους παιχνίδια στα οποία αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν τότε θα προσθέσουν τρίποντο στη συγκομιδή τους. Το Αποέλ παίζει με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ και η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη, ενώ ο Άρης θα παίξει στο Παφιακό με την Καρμιώτισσα και θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Με αυτά τα δεδομένα το παιχνίδι μας με την Ανόρθωση αποκτά μία κάποια κρισιμότητα αφού δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δούμε την απόσταση από τους πρωτοπόρους να ανοίγει.

Την ίδια ώρα η Πάφος θα παίξει με τον Εθνικό και θα είναι φαβορί ενώ ο Απόλλων φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Αλφαμέγα» και με νίκη θα διατηρηθεί κοντά ενώ θα βγάλει οριστικά από το παιχνίδι την ομάδα της Λάρνακας.

Σε ότι αφορά στην ομάδα μας, εννοείται ότι πάμε στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το σύνολο των βαθμών σε αυτό το παιχνίδι τότε τα πράγματα θα διαμορφωθούν ευνοϊκά για εμάς αφού θα μπούμε με δυναμική σε μία σειρά αγώνων, όντες σοφότεροι, στα οποία θα είμαστε κάθε εβδομάδα φαβορί.