Home TOP NEWS Ευεργετική η διακοπή για κάποιους

Ευεργετική η διακοπή για κάποιους

Η δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος” ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος συνεχίζεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι, ο Σωφρόνης Αυγουστή στερείται από τις προπονήσεις της ομάδας μας συνολικά έντεκα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες.


Όσοι παρέμειναν στο Γέρι ακολουθούν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων αυτό το διάστημα καθώς το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας θα γίνει σε 11 μέρες και συγκεκριμένα στις 26 Νοεμβρίου κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Ο Σωφρόνη Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν αυτή την διακοπή αυτή για να διορθώσουν κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης, ενώ όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα θα δουλέψουν πολύ στο κομμάτι για την αντικατάσταση του Ρομάν Μπέζους, αφού το εγχείρημα με Καρίμ και Κακουλλή δεν βγήκε σε δύο περιπτώσεις με ΑΕΖ και Ανόρθωση.

Φυσικά αυτή η παύση στο πρωτάθλημα ήρθε “γάντι” και για κάποιους ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν μερικές ανάσες, όπως ο Μάθιους που είναι βασικός κι αναντικατάστατος, για τον Φαμπιάνο επίσης που ισχυεί το ίδιο, για τον Μπασιρού, ενώ οι Βέλικο Σίμιτς και Κασάμα θα έχουν την ευκαιρία να ανέβασουν κι άλλο την ετοιμότητα τους.