Home TOP NEWS Γεμίζει κι άλλο το “Ηλίας Πούλλος” και… πατάνε “γκάζια” για Εθνικό!

Γεμίζει κι άλλο το “Ηλίας Πούλλος” και… πατάνε “γκάζια” για Εθνικό!

Ολοκλήρωσαν και οι τελευταιοί (Καρίμ και Σεμέδο) με τις Εθνικές τους ομάδες και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενσωματωθούν κι αυτοί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ξεκινώντας με την σειρά τους προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας.


Με την επιστροφή λοιπόν και των τελευταίων, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του αναμένεται να πατήσουν για τα καλά “γκάζια”, έτσι ώστε την ερχόμενη Κυριακή(26/11) να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί με ένα καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Το γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε ήδη 13 βαθμούς μέχρι στιγμής στον φετινό μαραθώνιο και δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλους αν θέλει να ελπίζει σε κάτι κάλο την φετινή σεζόν, γι’ αυτό με την επανέναρξη κι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό θα πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα μας έχει μια σειρά αγώνων μπροστά της τώρα με Εθνικό, Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα στην οποία θα είναι το φαβορί, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε να μπορέσει να “χτίσει” το δικό της σερί και να κάνει την αντεπίθεση της.