Home TOP NEWS Η αντεπίθεση περνάει από το “Αμμόχωστος”

Η αντεπίθεση περνάει από το “Αμμόχωστος”

Για τις επόμενες δύο αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί εκτός έδρας και συγκεκρίμενα στο στάδιο “Αμμόχωστος”. Την ερχόμενη Παρασκευή η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στην τελευταία αγωνιστική γύρου από τον Οθέλλο και στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου θα τα πει στο ίδιο γήπεδο με τη Νέα Σαλαμίνα.


Στόχος και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν λοιπόν, δεν είναι άλλος από το δύο στα δύο, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στο σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή να προσθέσει κι άλλους πολύτιμους βαθμούς στο τσεπάκι του.

Για να έχει λοιπόν αντίκρισμα η νίκη και η τεσσάρα επί του Εθνικού Άχνας θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί στους επόμενους αγώνες που θα γίνουν μακριά από το σπίτι της με ένα καλό πρόσωπο και να πάρει τις νίκες συνεχίζοντας έτσι την αντεπίθεση της για ένα γερό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις.

Αποδείχθηκε πολλές φορές την φετίνη σεζόν ότι, εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν και μάλιστα σε μια έδρα που η ομάδα μας έχασε βαθμούς, γι’ αυτό άπαντε θα πρέπει να παρουσιάσουν στο τερέν κάτι καλό για να μπορέσουν να φύγουν με το “διπλό” αρχής γενομένης με τον Οθέλλο.