Home TOP NEWS Η διαχείριση της πρώτης ήττας και η απαιτούμενη αντίδραση

Η διαχείριση της πρώτης ήττας και η απαιτούμενη αντίδραση

Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η πρώτη ήττα για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα κι αυτή ήρθε μετά από 11 αγώνες στο πρωτάθλημα και κόντρα στην Ανόρθωση.


Φυσικά αυτό που προβλημάτισε, δεν ήταν μόνο το στραβοπάτημα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, αλλά γενικότρα η είκονα που έβγαλε η ομάδα μας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι και το γεγονός ότι μετά από το γκολ που δέχθηκε δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση.

Σίγουρα οι απουσίες του Κούσουλου ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια “μασούσε σίδερα” στην μεσαία γραμμή και η απουσία του Μπεζούς που είναι ο “εγκέφαλος” στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας μας έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην ήττα και φανέρωσε κάποια κενά στο ροστέρ, αφού ο Σωφρόνης Αυγουστή έδειξε ότι δεν είχε τις λύσεις κυρίως για τον αντικαταστάτη του Ουκρανού.

Η ήττα λοιπόν στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ναι μεν ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα, όμως σε καμία περρίπτωση δεν μειώνει τα όσα έκανε η ομάδα στα τρία σερί ντέρμπι με Πάφο FC, ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Τώρα ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα κληθούν σε αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να μπορέσουν να βρουν τις λύσεις και να διαχειριστούν το πρώτο κακό αποτέλεσμα, έτσι ώστε η ομάδα μας με την επανέναρξη να μπορέσει να βγάλει την απαιτούμενη αντίδραση.

Πάντως με την Κύπριο τεχνικό η ΟΜΟΝΟΙΑ την περσινή σεζόν στα πλείστα παιχνίδια που δέχθηκε την ήττα κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά από ήττα κι αυτό θα κληθεί να πράξει και τώρα και στην συνέχεια θα πρέπει να “χτίσει” το δικό της σερί στα παιχνίδια με Εθνικό, Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα.