Home TOP NEWS Η επικείμενη επιστροφή του Σίμιτς θα φέρει αλλαγή

Η επικείμενη επιστροφή του Σίμιτς θα φέρει αλλαγή

Η ομάδα μας επιστρέφει ξανά στο “Ηλίας Πούλλος” και στις προπονήσεις και εντείνει τους ρυθμούς προετοιμασίας της για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, το οποίο θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.


Σήμερα αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι πέντε Κύπριοι Διεθνείς, ενώ σιγά – σιγά και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας που είχαν και έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκρότηματα.

Αυτή την βδομάδα και μέχρι το ερχόμενο Σαββάτο που θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι, η προσοχή του τεχνικού τιμ θα είναι στραμμένη κυρίως στον Βέλικο Σίμιτς, ο οποίος απουσίασε από τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με την ΑΕΚ.

Οι ενδείξεις για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό είναι άκρως θετικές και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι αν είναι καλά τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιστρέφει και στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Πάντως η επικείμενη επιστροφή του Σίμιτς, αναμένεται ότι, θα φέρει και κάποιες αλλαγές στο αρχικό. Αν επιλεχθεί να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, δεν αποκλείεται να δούμε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να μένει στον πάγκο και τον Σέρβο να αγωνίζεται σε ρόλο δεκαριού, θέση την οποία ξανάπαιξε στο παρελθόν και στην θητεία του στην Σερβία.