Home TOP NEWS Η πολυκοσμία φέρνει ανταγωνισμό!

Η πολυκοσμία φέρνει ανταγωνισμό!

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας είδαμε τον Σωφρόνη Αυγουστή να αφήνει στον πάγκο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και να βάζει στην θέση του τον Λοίζου, ενώ στο άκρο της επιθετικής γραμμής τοποθετήθηκε ο Σαϊντού Αλιούμ.


Οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές είναι γεγονός ότι είχαν αμφότεροι εξαιρετική παρουσία στο νικηφόρο με τον Εθνικό Άχνας, μάλιστα ο Λοίζου πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης που άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή και τη νίκη της ομάδας μας.

Η ομάδα μας τώρα προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου και σίγουρα οι επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή για το επιθετικό τρίτο θα είναι ακόμη περισσότερες, αφού αναμένεται να επιστρέψουν οι Μπεζούς και Βέλικο Σίμιτς.

Ο Κύπριος κόουτς για το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής αναμένεται να έχει για δύο θέσεις τέσσερεις ποδοσφαιριστές και καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση ποιοι από αυτούς θα πάρουν φανέλα βασικού.

Σίγουρα η πολυκοσμία φέρνει και ανταγωνισμό που το μόνο που κάνει είναι καλό στην ομάδα καθώς όλοι έχουν κίνητρο να αγωνιστούν και να παρουσιάσουν ένα καλό προσώπο για να διατηρήσουν θέση στο αρχικό σχήμα και στα επόμενα παιχνίδια.