Home TOP NEWS Η πρώτη του Σωφρόνη στην ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Ανόρθωση και… οι άλλες...

Η πρώτη του Σωφρόνη στην ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Ανόρθωση και… οι άλλες φορές!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν το νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην “άκρη” και πλέον όλοι έχουν επικεντρωθεί στο επόμενο που είναι αυτό με την Ανόρθωση το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.


Η ομάδα μας θα επιδιώξει κόντρα στην “Κυρία” να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία και την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, έτσι ώστε να φτάσει σε άλλη μία νίκη με την οποία θα κλείσει την σειρά των τεσσάρων ντέρμπι με θετικό πρόσημο και με συνολικά 10 βαθμούς.

Πάντως για τον Σωφρόνη Αυγουστή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρει την ομάδα μας σε παιχνίδι ντέρμπο με την Ανόρθωση και σίγουρα θα επιδιώξει σε αυτό να πάρει και το τρίποντο.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που σαν προπονητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αμμοχώστου, αυτό έγινε άλλες 21 φορές με τον Κύπριο τεχνικό να μετράει σε αυτές 9νίκες, 6 ήττες και 6 ισοπαλίες.

Τις περισσότερες νίκες, πέντε στον αριθμό ο Σωφρόνης Αυγουστή τις πέτυχε ως προπονητής του Απόλλωνα και τις περισσότερες του ήττες, τέσσερεις συνολικά, ως προπονητής του Αποέλ.

Η τελευταία φορά που ο Σωφρόνης Αυγουστή βρήκε στον δρόμο του την Ανόρθωση ήταν την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο της Καρμιώτισσας και κατάφερε να φύγει από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” με το “διπλό”, καθώς η ομάδα των Πολεμιδιών νίκησε με 0-3.

Όλες οι φορές που αντιμετώπισε ο Σωφρόνης Αυγουστή την Ανόρθωση

Ανόρθωση – Καρμιώτισσα 0-3
Ανόρθωση – Αποέλ 0-2
Αποέλ – Ανόρθωση 1-1
Ανόρθωση – Αποέλ 1-0 (Κύπελλο)
Ανόρθωση – Αποέλ 4-1
Αποέλ – Ανόρθωση 2-1 (κύπελλο)
Αποέλ – Ανόρθωση 0-2
Ανόρθωση – Αποέλ 2-1
ΑΕΚ – Ανόρθωση 2-1
ΑΕΚ – Ανόρθωση 0-0
Ανόρθωση – Απόλλωνας 1-3
Απόλλωνας – Ανόρθωση 2-0
Ανόρθωση – Απόλλωνας 0-3
Απόλλωνας – Ανόρθωση 1-2
Απόλλωνας – Ανόρθωση 3-1
Ανόρθωση  – Απόλλωνας 1-2
Απόλλωνας – Ανόρθωση 1-1
Ανόρθωση – Απόλλωνας 1-1
Απόλλωνας – Ανόρθωση 1-1
Ανόρθωση – Απόλλωνας 3-1
Ανόρθωση – Απόλλωνας 0-0