Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Μείναμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε, το γυρίσαμε και το ελέγχουμε

Ημίχρονο: Μείναμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε, το γυρίσαμε και το ελέγχουμε


Ήταν ανοικτό το παιχνίδι από το ξεκίνημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλησε να κρατήσει μπάλα, ο Εθνικός έβγαλε πιέσεις ψηλά ενώ προσπάθησε κι αυτός να κυκλοφορήσει και να βγει ορθόδοξα μπροστά. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν αφού σκόραραν νωρίς με τον Πεχλιβάνη για να ανοίξει το σκορ.

Βρήκαμε νωρίς την απάντηση με τον Λοΐζου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κομπίνα, ενώ στο καπάκι ήρθε και η αποβολή του Αγγελόπουλου του Εθνικού για να αλλάξουν τα αριθμητικά δεδομένα στην αναμέτρηση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε πλήρως στο γήπεδο, έβγαινε συνεχώς μπροστά και έψαχνε το δεύτερο γκολ, έχασε ευκαιρίες και σκόραρε τελικά με τον Σεμέδο ύστερα από ασίστ του Μάθιους.

Η συνέχεια μας ανήκε σχεδόν ολοκληρωτικά, μπήκαμε στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Ελέγχουμε μεν τον αγώνα όμως πρέπει να σκοράρουμε ξανά για να ξεγνοιάσουμε οριστικά.

Α’ Ημίχρονο

Με το ξεκίνημα του αγώνα ο Σιπριάνο έκανε βολέ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 2ο λεπτό ο Παναγιώτου επέστρεψε στον Φαμπιάνο ο οποίος πιέστηκε, πήγε να διώξει με τον Καμπρέρα να βάζει κόντρα με τη μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 12ο λεπτό ο Πεχλιβάνης βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής μας και μπροστά στο τέρμα, έκανε με δύναμη συρτό σουτ το οποίο κατέλειξε στα δίκτυα.

Στο 17ο λεπτό ο Λοΐζου έδωσε κάθετα στη περιοχή στον Κακουλλή, ο αμυντικός τον πάτησε στο πόδι, εξετάστηκε η φάση όμως αφέθηκε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 22ο λεπτό ο Λοΐζου εκτέλεσε από απόσταση ένα φάουλ, η μπάλα με τη βοήθεια και του αέρα πήγε προς την εστία με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Στην εκτέλεσε του κόρνερ ο Σιπριάνο άφησε έξω από την περιοχή στον Λοΐζου ο οποίος σούταρε με δύναμη για να ισοφαρίσει.

Στο 24ο λεπτό ο Αγγελόπουλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για να αποβληθεί. Καθαρές και οι δύο κίτρινες.

Ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου στο 36ο λεπτό κάνοντας ένα πλασέ στη γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα αναγκάζοντας τον σε πολύ δύσκολη απόκρουση.

Ακόμα ένα σουτ στο 37ο λεπτό έκανε ο Λοΐζου από την ίδια θέση με τον Μάρκοβιτς να αποκρούει ξανά σε κόρνερ.

Στο 41ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε μπροστά από την άμυνα, ο Κακουλλής πήρε μπάλα και πέρασε κάθετα στον Μάθιους στην περιοχή, αυτός είδε την κίνηση του Σεμέδο μπροστά στο τέρμα, του πέρασε τη μπάλα για να τη σπρώξει απλά στα δίκτυα.

Ο Μπασιρού έκανε πλασέ έξω από τη περιοχή με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.