Home TOP NEWS Λανγκ: Τρίτο διαδοχικό Euro, δεύτερο συνεχόμενο ως παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Λανγκ: Τρίτο διαδοχικό Euro, δεύτερο συνεχόμενο ως παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

O Άνταμ Λανγκ αγωνίζεται στην ομάδα μας από την σεζόν 2019/2020 και μέσα από τις εμφανίσεις του κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο οποίο είναι βασικός κι αναντικατάστατος.


O Διεθνής Ούγγρος αμυντικός της ομάδας μας, ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε τρίτο διαδοχικό EURO με τη φανέλα της Ουγγαρίας, το δεύτερο συνεχόμενο ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αγωνίστηκε στις διοργανώσεις του 2016 και 2020.

Ο Διεθνής Ούγγρος αμυντικός το καλοκαίρι του 2021 είχε την μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στο EURO 2020 και σίγουρα ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο, αλλά και ιδιαίτερη τιμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει ένα δικό της ποδοσφαιριστή σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Τρία χρόνια μετά λοιπόν, ο Άνταμ Λανγκ αναμένεται να ζήσει ξανά το όνειρο μιας μεγάλης διοργάνωσης, αφού η Εθνική του ομάδα θα αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 2024, η οποία θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η συμμετοχή του Λανγκ σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση θα φέρει ξανά “χρήμα” στην ομάδα μας, την ίδια ώρα θα ανεβάσει και την χρηματιστιριακή αξία του ποδοσφαιριστή μας, ενώ και πάλι θα είναι ιδιαίτερη τιμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει ποδοσφαιριστή και να αγωνίζεται σε τέτοια διοργάνωση.