Home TOP NEWS Λίγα και… αναμένεται να γίνει “χαμός”!

Λίγα και… αναμένεται να γίνει “χαμός”!

Το αήττητο της ομάδας μας σε 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος και η καλή αγωνιστική της παρουσία στα τελευταία ματς που μάλιστα ήταν ντέρμπι έχουν “αφυπνίσει” για τα καλά τον Πράσινο ΛΑΟ.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, μετά από δύο συνεχόμενα ματς με ΑΕΚ και Απόλλωνα στο ΓΣΠ από τα οποία μάζεψε συνολικά τέσσερεις βαθμούς, την ερχόμενη Παρασκευή (10/11) θα ταξιδέψει στη Λάρνακα και στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.

Ο κόσμος αδημονεί να βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο πλευρός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και με την φωνή του και τον παλμό του να την σπρώξει σε άλλο ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, το οποίο θα την κρατήσει στα ψηλά της βαθμολογίας και γιατί όχι να την ανεβάσει και στην κορυφή.

Πάντως όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι τυχεροί που θα μπορέσουν να βρεθούν στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα είναι μόνο 800 φίλοι της ομάδας μας κι αναμένεται αύριο(07/11) η διάθεση των εισιτηρίων, να γίνει “χαμός” από τον κόσμο για να εξασφάλισει ένα “μαγικό χαρτάκι”.

Το σίγουρο είναι ότι, αυτοί που θα βρέθουν την Παρασκευή στο πέταλο του “Αντώνης Παπαδόπουλος” να δώσουν για 90λεπτά την ψυχή τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να σπρώξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο “διπλό”.