Home TOP NEWS Match Report: Πρώτη ήττα αφού… ότι δώσαμε πήραμε

Match Report: Πρώτη ήττα αφού… ότι δώσαμε πήραμε


Μία σχετικά καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή στο «Αντωνης Παπαδόπουλος». Οι ευκαιρίες μας στο πρώτο 45λεπτο δεν έγιναν γκολ, η ανυπαρξία μας στην επανάληψη έδωσαν την δυνατότητα στην Ανόρθωση να επιβάλει το παιχνίδι της, να σκοράρει δύο φορές με τους Καστέλ και Κορέια και κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία απόψε στη Λάρνακα. Το τελικό 2-0 για την Ανόρθωση κρίνεται στο τέλος της βραδιάς δίκαιο αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έιχε διάρκεια, δεν είχε επιλογές για να αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι, δεν είχε ουσία σε όλη τη διάρκεια του, υστέρησε στα κρίσιμα σημεία έναντι της αντιπάλου της και φεύγει ηττημένη.

Μπήκε δυναμικά στο γήπεδο η ομάδα, έβαλε περισσότερη θέληση στις πρώτες μονομαχίες ενώ ήταν η ομάδα που έχασε και τις πρώτες φάσεις. Ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ, έδειχνε πιο απειλητική ενώ κυκλοφορούσε καλύτερα και τη μπάλα.

Βγαίναμε συνεχώς μπροστά με προϋποθέσεις και ψάχναμε τον τρόπο να βρούμε το δρόμο προς το γκολ. Τα τελευταία λεπτά στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένα, έψαξε και η Ανόρθωση κάποιες στιγμές να φτιάξει πράγματα μπροστά στην εστία μας όμως αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά και την περιορίσαμε σχεδόν στον απόλυτο βαθμό.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση ανέβηκε πιο ψηλά για να μας πιέσει, βρήκε μάλιστα γκολ το οποίο ακυρώθηκε. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλησε να βγάλει περισσότερους παίκτες μπροστά όμως οι πρώτες φάσεις ήταν για τους γηπεδούχους που φάνηκε να πατάνε κάπως καλύτερα με την έναρξη της επανάληψης.

Απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει χωρίς όμως να βλέπουμε φάσεις. Μετά το 60 η Ανόρθωση κράτησε περισσότερο μπάλα και φάνηκε να υπερέχει στον κεντρικό διάδρομο. Επέλεξε να δώσει χώρο στην Ανόρθωση η ΟΜΟΝΟΙΑ με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει με ευκολία κοντά στη περιοχή μας. Τελικά δεχθήκαμε το γκολ από τον Καστέλ δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, ήρθε στο τέλος και το δεύτερο γκολ από στημένη μπάλα και κάπως έτσι καταγράφηκε η πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα.

Α Ημίχρονο

H πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Κακουλλή με το ξεκίνημα ο οποίος πήρε μπάλα στην περιοχή, έκανε σουτ συρτό το οποίο απέκρουσε ο Αρμπολέδα.

Απίστευτη διπλή ευκαιρία έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 10ο λεπτό πρώτα με τον Σεμέδο ο οποίος πήρε πάσα από τον Λοΐζου, βγήκε μόνος πλάσαρε για να αποκρούσει ο Αρμπολέδα, στην εξέλιξη ο Κακουλλής χωρίς τερματοφύλακα πλάσαρε ξανά όμως η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό στη γραμμή.

Ο Φερέιρα έχασε μία καλή ευκαιρία στο 12′ λεπτό με σουτ άστοχο ύπο πίεση μέσα από τη περιοχή.

Βγήκε μια μπαλιά από τον Σιπριάνο στο 26ο λεπτό από αριστερά, ο Λοΐζου στο δεύτερο δοκάρι έκανε γυριστό σουτ το οποίο όμως δεν του βγήκε.

Ένα σουτ άστοχο έκανε ο Γκασαμά στο 36ο λεπτό.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μάθιους στο 39ο λεπτό.

Το σουτ του Τεχέρα στο τέλος του ημιχρόνου έφυγε λίγο έξω

B’ Hμίχρονο

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγινε λάθος στο κέντρο από τον Μπασιρού, έκλεψε ο Τσίκο ο οποίος βγήκε απέναντι στον Ουζόχο, τον ξεπέρασε και σκόραρε όμως έκανε προηγουμένως κοντρόλ με το χέρι και το γκολ ακυρώθηκε.

Έκανε λάθος ο Κουλιμπαλί με τον Τσίκο να βγαίνει μπροστά και να μπαίνει στη περιοχή μας, έκανε σουτ υπό πίεση με τον Ουζόχο να αποκρούσει.

Στο 65ο λεπτό σκόραρε η Ανόρθωση με τον Καστέλ ο οποίος πήρε μπάλα με πλάτη στη περιοχή μας, γύρισε και σούταρε στη γωνία του Φαμπιάνο για να σκοράρει. 

Στο 70ο λεπτό ο Αλιούμ μπήκε στη θέση του Λοΐζου και ο Φράνσον στη θέση του Χάμπου.

Στο 72ο λεπτό ο Ουακέ μπήκε στη περιοχή μας, έκανε σουτ από πλάγια θέση το οποίο έφυγε άουτ.

Ο Λέτσιακς μπήκε στη θέση του Σιπριάνο.

Στο 87ο λεπτό ο Ζαχαρίου μπήκε στη θέση του Μπασιρού.

Στο 90ο λεπτό η Ανόρθωση κέρδισε φάουλ έξω από τη περιοχή μας. Το εκτέλεσε ο Κορέια και σκόραρε.

To σουτ του Αλιούμ στο 97ο λεπτό απέκρουσε ο Αρμπολέδα.