Home TOP NEWS Με αποφασιστικότητα για το “διπλό” και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Με αποφασιστικότητα για το “διπλό” και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Αντίστροφα μετρούν στο “Ηλίας Πούλλος” για την 13η αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, η οποία θα γίνει αύριο (1/12) με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου στο στάδιο “Αμμόχωστος”.


Η ομάδα μας προέρχεται από νίκη και καλή εμφάνιση στο τελευταίο της παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, στοιχεία που της έδωσαν ψυχολογία και αγωνιστική ώθηση τα οποία θα πρέπει να τα εκμεταλλευτεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Οθέλλο.

Όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και σε αυτή που ακολουθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στο γήπεδο έχοντας την ταμπέλα του φαβορί, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα, καθώς η ομάδα μας θα πρέπει αυτό να το επιβεβαιώσει και στο τερέν.

Συνεπώς οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν είτε στο βασικό σχήμα, είτε ως αλλαγή, θα πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με αποφασιστικότητα και να παίξουν για 90λεπτά με πάθος και ψυχή για να μπορέσουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Αποδείχθηκε και στο παρελθόν ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ενώ η σύντομη προϊστορία με τον Οθέλλο (δείτε εδώ) αυτό δείχνει γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να μπορέσει να έρθει το “διπλό” και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.