Home TOP NEWS Με γεμάτο «Ηλίας Πούλλος», μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Με γεμάτο «Ηλίας Πούλλος», μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία


Με όλους τους διεθνείς να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες και χωρίς να έχει προκύψει το οποιοδήποτε απρόοπτο, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον επόμενο αγώνα. Από σήμερα θα είναι όλοι στην προπόνηση της ομάδας, άλλοι επέστρεψαν νωρίτερα και άλλοι πιο μετά, για να στρέψουν την προσοχή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι εξ αυτών στα οποία η όποια απώλεια απαγορεύεται. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο Μπέζους θα είναι εκτός, επιστρέφει ο Κούσουλος, ο Σίμιτς πάει καλά και διεκδικεί θέση στην αποστολή ενώ κι ο Φαμπιάνο, ο οποίος αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, είναι καλά.

Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι στο ΓΣΠ και η προετοιμασία στην ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται για να επιβεβαιώσει η ομάδα τον τίτλο του φαβορί. Ξέρουν όλοι ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να επιβάλουν το παιχνίδι τους, να είναι ουσιαστικοί και να μην δώσουν δικαιώματα στον αντίπαλο να ελπίζει σε κάτι θετικό από τον αγώνα.