Home TOP NEWS Με πάθος, πίστη και θέληση για το “διπλό”

Με πάθος, πίστη και θέληση για το “διπλό”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει σήμερα(20:00) το απόγευμα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο τέταρτο συνεχόμενο ντέρμπι και το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η αρμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή γνωρίζει ότι και η σημερινή της αποστολή, όπως κι αυτές που προηγήθηκαν με Πάφο FC, ΑΕΚ και Απόλλωνα δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο άπαντες είναι έτοιμοι να κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Στα τρία τελευταία ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε συνολικά 7βαθμούς και γενικότερα έδειξε σε αυτά να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κάτι που θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί και στον αποψινό αγώνα για να μπορέσει να φύγει από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” με το “διπλό”.

Στο “Ηλίας Πούλλος” γνωρίζουν για να επιτευχθεί ο σημερινό στόχος θα πρέπει απόψε να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό, να αγωνιστούν σε όλο το 90λέπτο με πάθος και οι ποδοσφαιριστές μας αν έχουν πίστη και θέληση στο παιχνίδι τους, τότε θα μπορέσει να έρθει και το ζητούμενο.

Σίγουρα είναι σημαντικές οι απώλειες του Κούσουλου και η τελευταία με τον Μπεζούς, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή είμαστε βέβαιοι ότι θα βρει τις λύσεις για να αντικασταστήσει τους δύο και να μην φανεί το κενό τους στο τερέν, όπως άλλωστε έπραξε και την περασμένη βδομάδα με τον αντί – Σίμιτς.