Home TOP NEWS Με το “καλημέρα” να δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό!

Με το “καλημέρα” να δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας, έχοντας φυσικά ως στόχο μια καλή εμφάνιση, τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.


Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα η οποία ήρθε από την Ανόρθωση, η ομάδα μας έχασε πολύτιμο έδαφος, γι αυτό αντιλαμβάνεται κανείς ότι στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη θα θεωρηθεί στραβοπάτημα κι αποτυχί.

Αυτό το γνωρίζουν αρκετά καλά οι ποδοσφαιριστές μας που προετοιμάζονται για το ματς αυτό, οι οποίοι την Κυριακή θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την ταμπέλα του φαβορί και θα πρέπει αυτό να το αποδείξουν και στην πράξη παίρνοντας το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο και με το “καλημέρα” να δείξουν στον Εθνικό Άχνας ποια ομάδα θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι και να μην του επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να πιστέψει για κάτι θετικό. Συνεπώς ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει την ομάδα να αποβάλλει το άγχος και τους ποδοσφαιριστές μας να παίξουν ελεύθερα, κάνοντας το δικό τους παιχνίδι.