Home TOP NEWS Να βρει το “κουμπί” του για το Restart!

Να βρει το “κουμπί” του για το Restart!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μέχρι στιγμής και στα παιχνίδια που αγωνίστηκε είτε ως βασικός (ΑΕΖ, Ανόρθωση), είτε ως αλλαγή δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοση του εντός των τεσσάρων γραμμών.


Ο Ιρανός επιθετικός που την περσινή σεζόν βοήθησε τα μέγιστα και μάλιστα σε παιχνίδια που η μπάλα “έκαιγε”, την φετινή σεζόν ακόμη ψάχνει τον καλό του εαυτό και σίγουρα είναι κάτι που προβληματίζει τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του, οι οποίοι όπως είναι αναμενόμενο περιμένουν πολύ περισσότερα απ’ αυτόν.

Αυτή την στιγμή που υπάρχει διακοπή, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ απουσιάζει από το “Ηλίας Πούλλος” αφού έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ιράν, ωστόσο με την επιστροφή του στο “Ηλίας Πούλλος” θα πρέπει η τεχνική ηγεσία να πέσει με τα μούτρα πάνω του και να βρει το κουμπί του για το ολικό Restart.

Ο Καρίμ αποτελεί μία από τις δύο επιλογές στην κορυφή της επίθεσης και σίγουρα χρειάζεται να ανεβάσει στροφές και μάλιστα άμεσα, έτσι ώστε όταν ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να “φρεακάρει” την επιθετική του γραμμή κατά την διάρκεια του αγώνα να μπόρει να το κάνει και να νιώθει σιγουριά.