Home TOP NEWS O ηγέτης στην άμυνα ήταν ήδη εδώ!

O ηγέτης στην άμυνα ήταν ήδη εδώ!


Από την περσινή χρονιά όταν ο Σωφρόνης αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Νικόλα, ύστερα από εκείνο το διάστημα στο οποίο ο ποδοσφαιριστής ήταν περιθωριοποιημένος από τον Φερέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να βρίσκει την αμυντική της σταθερότητα. Η απώλειεα του για μήνες, λόγω της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε αλλά βεβαίως και η αποχώρηση του Γιούστε ανάγκασε την ομάδα να κινηθεί για κεντρικό αμυντικό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε επιρρεπής πίσω φέτος. Μέχρι ενός σημείου διότι πλέον η εικόνα της σε αυτό τον τομέα έχει αλλάξει και η διαφορά είναι από τη γη μέχρι τον Ουρανό. Αυτό πως μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη; Ε γίνεται όταν ο κορυφαίος σου κεντρικός αμυντικός βρίσκει τον εαυτό του και αποδίδει ξανά σε… υψηλές πτήσεις.

Ο Νικόλας Παναγιώτου έχει καταφέρει ξανά να υποσκελίσει τον πρώην αρχηγό της Παρτιζάν, Μίλετιτς, τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Ουγγαρίας, Λανγκ, ενώ έχει βοηθήσει και τον Κουλιμπαλί να βρει πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και να αποτελέσει μαζί του ένα πολύ καλό δίδυμο στα μετόπισθεν.

Λέγαμε όλο το καλοκαίρι ότι η ομάδα χρειαζόταν τον ποδοσφαιριστή ηγέτη για να δέσει πίσω κι όμως ο ηγέτης ήταν ήδη εδώ. Έπρεπε απλά να τον περιμένουμε λίγο.