Home TOP NEWS Ο πρώτος σκόρερ και η σημασία των γκολ από τα εξτρέμ

Ο πρώτος σκόρερ και η σημασία των γκολ από τα εξτρέμ


Είναι δεύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. 25 γκολ σε 12 παιχνίδια δεν είναι κι άσχημος απολογισμός, με την ομάδα να παρουσιάζεται παραγωγική στα περισσότερα παιχνίδια της ενώ έχει την ικανότητα να γίνεται δημιουργική με πολλούς τρόπους.

Η σημαντικότερη διαφορά αυτή τη στιγμή, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, έχει να κάνει με την δυναμική που της δίνουν οι ποδοσφαιριστές της που αγωνίζονται στα άκρα της μεσοεπιθετική γραμμή.

Ενδεικτικό αυτού το γεγονός ότι ο πρώτος της σκόρερ σήμερα είναι εξτρέμ. Ο Σεμέδο πέτυχε ήδη 7 γκολ. Την ίδια στιγμή αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του ο Λοΐζου ο οποίος σκόραρε και κόντρα στον Εθνικό, φτάνοντας στα τρία γκολ. Σκόραραν επίσης ένα γκολ οι Σίμιτς και Αλιούμ. Και με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα, με την ποιότητα που διαθέτει στα φτερά είναι δεδομένο πως θα βρει κι άλλα γκολ από τους ακραίους της. Ουσιαστικά τα μισά της γκολ μέσα στη σεζόν μέχρι τώρα τα παίρνει η ομάδα από τους ακραίους μεσοεπιθετικούς της και αυτό είναι μία σημαντική διαφορά, στο να είναι σήμερα η ομάδα ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πέρσι σε ολόκληρη τη χρονιά η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε 15 γκολ από τους εξτρέμ, τα 8 από τον Μπρούνο που αποχώρησε μεσούσης της περιόδου,  ενώ τη σεζόν 21/22 μόλις 9.

12 γκολ φέτος κι ακόμα εκκρεμεί μία αγωνιστική για να κλείσει ο πρώτος γύρος. Κι έχουμε ακόμα να περιμένουμε πράγματα από τον Αλιούμ, επιστρέφει ο Σίμιτς ενώ σε κάποια στιγμή θα είναι έτοιμος και ο Αμό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ισχυρή στα φτερά, το λένε οι αριθμοί, το λέει η ποιότητα των παικτών που διαθέτει και είμαστε ακόμα σε διαδικασία εξέλιξης και προόδου.