Home TOP NEWS O τραυματίας Εράκοβιτς και… οι άλλοι τρεις!

O τραυματίας Εράκοβιτς και… οι άλλοι τρεις!

Οι συνθήκες του τελευταίου αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Εθνικό Άχνας, επέτρεψαν στον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του να δώσουν χρόνο συμμετοχής και στο νεαρό ποδοσφαιριστή, Τίτο Προκοπίου.


Με την χρησιμοποιήση του Τίτου Προκοπίου λοιπόν, η τεχνική ηγεσία σε αυτές τις 12 αγωνιστικές που παρήλθαν στον φετινό μαραθώνιο, έδωσαν χρόνο στους 25 από τους 29 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Εράκοβιτς που φάνηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την φετινή σεζόν, οι άλλοι τρεις που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ακόμη είναι ο Κυριακίδης (τερματοφύλακας), ο Αμό, αλλά και ο νεαρός Οζλέρ.

Πάντως δεν θα αργήσει η στιγμή που οι τρεις προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να αγωνιστούν σε κάποιο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από την στιγμή που είναι καλά σε κάποιο παιχνίδι θα χρησιμοποιηθούν από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή σε αυτές τις 12 αγωνιστικές έδωσε σε όλους αγωνιστικά κι αυτό φάνηκε ότι λείτουργησε υπέρ της ομάδας μας, καθώς άπαντες δείχνουν απόλυτα προετοιμασμένοι και έτοιμοι όποτε χρειαστεί να μπουν στον γήπεδο για να αγωνιστούν.