Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα(3/11) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Παρά το γεγονός ότι το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ στο προηγούμενο ματς, η ψυχολογία και το κλίμα στο “Ηλίας Πούλλος” είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας περιμένουν το αυριανό παιχνίδι για να τα δώσουν όλα για την επιστροφή στις νίκες.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι, δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όμως έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και με σύμμαχο τον Πράσινο ΛΑΟ θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να “χτυπήσουν” το τρίποντο, το οποίο θα κρατήσει την ομάδα μας στα ψηλά.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λέτσιακς αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή δεν ξέρουμε αν θα πάρει φανέλα βασικού, πιο δύσκολα αναμένεται να προλάβει ο Κασάμα, ενώ ο Σίμιτς θα είναι σίγουρα εκτός.

Με το πέρας της σημερινής προπόνησης θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν αύριο στο ΓΣΠ για να αγωνιστούν κόντρα στον Απόλλωνα.