Home TOP NEWS Ουσία μπροστά και πίσω θα είμαστε εντάξει

Ουσία μπροστά και πίσω θα είμαστε εντάξει


Στο παιχνίδι με τον Εθνικό ο Σωφρόνης θα έχει ξανά μία πολύ σημαντική μονάδα στη διάθεση του. Ο Γιάννης Κούσουλος έλειψε πολύ από το τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση και παρά την καλή εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο μέρος, η Ανόρθωση επέβαλε το παιχνίδι της στην επανάληψη. Έλειψαν πολύ τα τρεξίματα του «Κούσου» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η παρουσία του ξανά στην εντεκάδα, για να συνθέσει ξανά δίδυμο στο κέντρο με τον Μπασιρού, προσδίδει μεγάλη ασφάλεια. Ξέρουμε πως μεσοαμυντικά θα είμαστε μια χαρά. Το ζητούμενο από κει και πέρα είναι να καταφέρει η ομάδα να βγάλει ουσία στο παιχνίδι της, να έχει δημιουργικότητα στην επίθεση και να επιβάλει το ρυθμό της.

Ουσιαστικά είναι μπροστά που θα πρέπει η ομάδα να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα. Αν το πράξει τότε είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουμε στις επιτυχίες. Οι πρώτοι μας σκόρερ Σεμέδο και Κακουλλής, ο Λοϊζου και όποιος επιλεγεί πίσω από τον κεντρικό επιθετικό καλούνται να βρουν λύσεις μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Ζητούμενο βεβαίως η επιστροφή στις επιτυχίες και τη λύση αυτή τη φορά θα τη δώσει η επίθεση.