Home TOP NEWS Ούτε με ΑΕΖ, ούτε με Ανόρθωση του βγήκε και… πρέπει να δοκιμάσει...

Ούτε με ΑΕΖ, ούτε με Ανόρθωση του βγήκε και… πρέπει να δοκιμάσει κάτι άλλο

Καρίμ και Κακουλλής βρέθηκαν μαζί στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, ενώ κάτι τέτοιο έγινε ξανά στο ισόπαλο παιχνίδι με 3-3 κόντρα στην ΑΕΖ.


Η απουσία του Ρομάν Μπεζούς (λόγω τραυματισμού), θα απουσιάσει και στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας λόγω τιμωρίας, άφησε ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ και ο Σωφρόνης Αυγουστή έτρεξε να το καλύψει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και εκ τους αποτελέσματος είδαμε να μην του βγαίνει.

Ο Κύπριος κόουτς, προτίμησε να μην αλλάξει σχηματισμό στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, έριξε τον Ιρανό επιθετικό στην βασική ενδεκάδα πίσω από τον Ανδρόνικο Κακουλλή, προσπαθώντας έτσι με αυτό τον τρόπο να διατηρήσει την ίδια επιθετικότητα, όπως και στα προηγούμενα ντέρμπι που η ομάδα μας είχε κέρδος σε αυτά.

Είναι γεγονός ότι, οι επιλογές για την θέση του “10αριού” δεν είναι πολλές για την ΟΜΟΝΟΙΑ και με την επιλογή του Σωφρόνη Αυγουστή να ρίξει τους δύο σέντερ φορ του στον αγωνιστικό χώρο, στερήθηκε την δυνατότητα εκεί που βρέθηκε στο σκορ, να μην έχει επιλογές για να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή.

Ο Σωφρόνς Αυγουστή λοιπόν, μέσα στο διάστημα αυτό που είναι η διακοπή του πρωταθλήματος θα πρέπει να δει τι πήγε λάθος στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και να προσπαθήσει να το διορθώσει ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αφού είδαμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, αλλά και σε αυτό με την Ανόρθωση ότι, ο Καρίμ δεν είναι η λύση για την αντικατάσταση του Μπεζούς.