Home TOP NEWS Παπασταύρου: “Το όραμα μας είναι να μεγαλώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Παπασταύρου: “Το όραμα μας είναι να μεγαλώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ”


Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Σταύρος Παπασταύρου ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “τετ – α – τετ” με τον Τάσο Τρύφωνος και πέραν από την προσωπική του ζωή, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι τοποθετήσεις του:

“Με πήρε ο φίλος μου ο Δημήτρης Γρηγόρη και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να έρθω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σαν επιχειρηματίας πάντα λες θα δω το πλάνο και μετά, δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι απλή επιχείρηση που μπορείς να βάλεις λεφτά και να την πάρεις. Έτσι έγινε στο τέλος και στην έκπληξη μου έγινε η συμφωνία. Η Τζένιφερ στην αρχή νόμιζε ότι ήμουν τρελός, γιατί ήξερε ότι στα 30 χρόνια που είμαστε μαζί δεν παρακολούθησα ποτέ ποδόσφαιρο”.

“Είναι μεγάλη ομάδα και το ένιωθα, σίγουρα δεν κατάλαβα που ερχόμουν και αυτό το λέω βέβαια. Μου πήρε 1-2 χρόνια να το καταλάβω και να δω τι εστί να είσαι πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν μία πρόκληση για μένα, κάτι το διαφορετικό. Δεν ήθελα να το μετανιώσω μετά από 10 χρόνια ότι δεν ήρθα. Είχα χρόνο και με τις δουλειές μου και ένιωσα ότι μπορούσα να δουλέψει η ιδέα. Άρχισα να σκέφτομαι ότι ήθελα να ενεργοποιηθώ στην Κύπρο με κάποιο τρόπο. Πριν με πάρει τηλέφωνο ο Γρηγόρη είχα σαν πλάνο να βοηθήσω τον ΑΣΙΛ Λύσης, όμως δεν πρόλαβα να βρεθώ καν μαζί τους”.

“Η πρώτη συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν για 20 χρόνια τελειώνει και φεύγει, δεν ήταν δική μου. Στην αρχή νόμισα ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά με ομάδα, όμως δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο για την Κύπρο σε καμία ομάδα. Όταν άρχισα να ζω τη ζωή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον κόσμο μετά ήταν θέμα να μεγαλώσω ακόμη περισσότερο την ομάδα για το χρόνο που είμαι εγώ εδώ”.

“Δεν περίμενα να συμφωνήσουν όλοι με τις αποφάσεις μου. Δεν μπορούσα εγώ να τους σταματήσω εγώ από τα να μην φύγω, μιλώ για τη Θύρα 9. Το όραμα μας είναι να μεγαλώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε κυπριακά δεδομένα και πλαίσια, θέλουμε το ιδιόκτητο γήπεδο και να μεγαλώσεις ως οργανισμός. Για την ώρα δουλεύουμε στο γήπεδο και πιστεύω σύντομα θα ανακοινώσουμε κάτι”.

“Αν δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω θα φύγω, δεν χρειάζεται να μου πει κάποιος, θα φύγω μόνος μου”.

“Η συμφωνία με τον Τζον Χριστοδούλου δεν θα προχωρούσε ποτέ”.

“Οι περισσότεροι είναι ευγενικοί, δεν με ενοχλεί καθόλου, είμαι ο ίδιος παρά τη δημοσιότητα. Κάποιος τους αρέσει κάποιους όχι”.

“Δεν σκέφτηκα ποτέ την πολιτική, δεν νομίζω ότι είναι για μένα, ούτε η Κύπρος είναι έτοιμη για μένα. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν παίρνω τέτοια απόφαση, ο ένας λόγος είναι η οικογένεια μου. Οι κόρες μου μένουν Νέα Υόρκη. Καλύτερα να μην μπλεχθώ με τα πολιτικά”.

“Το ποδόσφαιρο πλέον άρχισε να βγαίνει εκτός, δημιουργήθηκε μία γραμμή. Δεν είναι καλό να αναμειγνύονται πολιτικά με ομάδες”.

Για το αν είχε επαφή με το ΑΚΕΛ;Είχαμε επαφή ναι αλλά και με άλλους πολιτικούς και ο λόγος ήταν ότι οι περισσότεροι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι με το ΑΚΕΛ”.