Home TOP NEWS Περιπτωσάρα ο μικρός!

Περιπτωσάρα ο μικρός!


H όποια αμφιβολία υπήρχε για την αξία του Σαϊντού Αλιούμ,  έσβησε νωρίς. Από το παιχνίδι στο οποίο έκανε ντεμπούτο μέχρι και το προχθεσινό με τον Εθνικό, ο νεαρός Καμερουνέζος δίνει πράγματα στην ομάδα όποτε μπει στο γήπεδο.

Την ποδοσφαιρική του αξία την αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία και με το που μας συστήθηκε άρχισε να μας παρουσιάζει τα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Την σπιρτάδα του, τη μαχητικότητα και τον τσαμπουκά του, το ξεπέταγμα και την ταχύτητα του, την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, τις βοήθειες που δίνει αμυντικά, την πολύ καλή ανταπόκριση του μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι, αυτό της περασμένης Κυριακής, τον είδαμε να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και σε έναν πιο δημιουργικό ρόλο.

Το εκπληκτικό ωστόσο είναι το πως έχει καταφέρει να προσαρμοστεί τόσο εύκολα και τόσο σύντομα στις διαφορετικές συνθήκες που συνάντησε, ερχόμενος σε αυτή την ηλικία, σε μία καινούργια χώρα.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο Αλιούμ μήκε στο πετσί του συνόλου και κέρδισε τον σεβασμό όλων στο «Ηλίας Πούλλος». Ο μικρός φαίνεται να περνά καλά, τον έχει αγκαλιάσει η ομάδα ενώ το πιο σημαντικό… τον εμπιστεύεται ο προπονητής.

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από τον Αλιούμ ο οποίος είναι μόλις στο ξεκίνημα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δείτε τι πρόλαβε να κάνει στα πρώτα επίσημα 112 λεπτά συμμετοχής του στην ομάδα μας στα οποία έμπαινε στο γήπεδο ως αναπληρωματικός (Δεν συμπεριλάβαμε στο βίντεο τα όσα έκανε απέναντι στον Εθνικό):