Home TOP NEWS Post Game: Πήγαν όλα λάθος, πάει και το αήττητο…

Post Game: Πήγαν όλα λάθος, πάει και το αήττητο…


Δεν είχε καμία σχέση αυτό που παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με όσα έδωσε στην επανάληψη του αγώνα. Το καλό πρόσωπο tτο οποίο περιόρισε την αντίπαλο και το οποίο της έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξει φάσεις μεγάλες για γκολ στα 45 λεπτά του πρώτου μέρους έδωσαν τη θέση τους σε μία νωθρή εμφάνιση χωρίς πάθος και στο τέλος ήταν αυτό που έφερε την ήττα.

Τακτικά η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στο ξεκίνημα. Η άμυνα δούλεψε καλά, στο κέντρο έγινε καλή δουλειά, κερδίσαμε μονομαχίες και βγήκαμε μπροστά όμως εκεί στοίχησε η επιπολαιότητα. Αναμέναμε συνέχεια στην καλή προσπάθεια στο δεύτερο μέρος όμως ήταν η Ανόρθωση η ομάδα που έδειξε να το θέλει πολύ περισσότερο στο τέλος.

Μέτρησαν πολύ οι απουσίες αλλά και η έλλειψη επιλογών κυρίως μεσοεπιθετικά όταν η ομάδα κλήθηκε να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε. Ουσιαστικά η μοναδική σοβαρή επιλογή μπροστά ήταν ο Αλιούμ. Ο Ζαχαρίου πέρασε στο γήπεδο για να βοηθήσει όμως δεν φάνηκε καθόλου ενώ η επιλογή του Λέτσιακς αντί του Σιπριάνο δεν έδωσε απολύτως τίποτα.

Στεναχώρησε όλους μας η έκβαση του ντέρμπι, όχι μόνο γιατί το χάσαμε αλλά κυρίως διότι φάνηκαν αδυναμίες οι οποίες βγήκαν στην επιφάνεια όταν έπρεπε να βρούμε λύσεις στις απώλειες παικτών που θεωρούνται… βαρόμετρα.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε ατομική κριτική. Υπήρξαν καλά πράγματα στο πρώτο μέρος όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι το πως η ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα. Ξεφούσκωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει.  Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να παραδεχθούμε πως χάσαμε δίκαια. Η Ανόρθωση το ήθελε περισσότερο, πάλεψε παραπάνω και πήρε αυτό που άξιζε. Το ίδιο κι εμείς.

Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, το αήττητο χάθηκε και πλέον οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους, να ανασυνταχθούν, να δουλέψουν και να βελτιωθούν.

Τώρα πάμε στη διακοπή με πολλούς παίκτες να απουσιάζουν το επόμενο διάστημα έχοντας μπροστά μας έναν αγώνα, σε δύο εβδομάδες, ο οποίος τουλάχιστον μας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.