Home TOP NEWS Post Game: Θύμισε (ξανά) ΟΜΟΝΟΙΑ και… φώναξε δυνατά είμαι εδώ!

Post Game: Θύμισε (ξανά) ΟΜΟΝΟΙΑ και… φώναξε δυνατά είμαι εδώ!

Ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα μας για άλλη μια φορά, ήταν πολύ καλή στα αμυντικά της καθήκοντα και κράτησε ξανά το μηδέν, ήταν αποτελεσματική μπροστά και στο τέλος όλα μαζί αυτά την οδήγησαν σε μια σπουδαία νίκη, κόντρα σε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό αντίπαλο.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή ξεκίνησε το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα με επιθετικές βλέψεις και με το “καλημέρα” και μόλις στο 35ο δευτερόλεπτο, κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού με τον Λοίζου, ο οποίος έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια το τελευταίο διάστημα.

Στην συνέχεια και μετά το γκολ η διαχείριση τόσο από τον Σωφρόνη Αυγουστή, όσο κι από τους ποδοσφαιριστές του ήταν άριστη, κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα, σε αυτό φυσικά βοήθησε και ο Φαμπιάνο που έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις στο πρώτο μέρος σε δύο δύσκολες περιπτώσεις με αντίπαλο τον Βαλμπουένα, μέχρι που ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Σεμέδο και “κλείδωσε” σε μεγάλο βαθμό το τρίποντο.

Είναι γεγονός ότι, από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι περισσότερα τα θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε, παρά τα αρνητικά. Αρχικά να πούμε για την φοβερή αμυντική τετράδα, τους Μάθιους, Σιπριάνο, Κουλιμπαλί και Παναγιώτου, οι οποίοι για άλλο ένα παιχνίδι έκαναν αμφότεροι φοβερή εμφάνιση και βοήθησαν την ομάδα να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Μάλιστα ο Ουαλός ακραίος μπακ πιστώθηκε και την ασίστ στον Λοίζου στο γκολ.

Στον άξονα το δίδυμο Κούσουλος – Μπασιρού είχαν ξανά μια πάρα πολύ καλή παρουσία. Οι δύο τους έτρεξαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου, έκλειναν σωστά κάθε διάδρομο προς την εστία του Φαμπιάνο και βοήθησαν κι αυτοί με την σειρά τους στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας.

Λίγο πιο μπροστά  ο Μπέζους έδωσε πάρα πολλές “μάχες”, έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα μας με τον Σεμέδο, ωστόσο ο Ουκρανός εκεί που χρειάστηκε έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας μας.

Τα δύο επιθετικά άκρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι Λοίζου και Σεμέδο έβγαζαν πραγματικά  “φωτιές”. Ο πρώτος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, έδωσε μια υπέροχη ασίστ στο δεύτερο γκολ και ο Σεμέδο για άλλη μια φορά έδειξε ότι, όταν βρεθεί απέναντι από την εστία είναι πηγή κινδύνου.

Όσον αφορά τον Κακουλλή μπορεί να μην έφτιαξε ευκαιρίες ή να πέτυχε κάποιο γκολ, ωστόσο, την δουλειά του την έκανε, τραβούσε συνεχώς αντιπάλους πάνω του και προσπαθούσε να δημιουργήσει χώρους στην άμυνα του Απόλλωνα.

Οι αλλαγές του Σωφρόνη Αυγουστή, οι Καρίμ και Φράνσον που πέρασαν αρχικά φρέσκαραν την ομάδα και κράτησαν μπάλα εκεί που χρειάστηκε, στην συνέχεια στο γήπεδο μπήκε ο Αλιούμ και στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε λίγο έλειψε να σκοράρει. Τελευταίοι στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Χαραλάμπους και Ζαχαρίου που επίσης έδωσαν τις δικές τους βοήθειες στον χρόνο που αγωνίστηκαν.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν, κανένας δεν υστέρησε στο ντέρμπι και η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη την δεύτερη σε τρία συνεχόμενα ντέρμπι και φώναξε δυνατά ότι είναι εδώ.

Η ομάδα με αυτό το τρίποντο παίρνει αγωνιστική, ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση και δικαιούται να βλέπει την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το τελευταίο ντέρμπι της σειράς με την Ανόρθωση , την ερχόμενη Παρασκευή στο οποίο η ομάδα μας θα πάει εκεί με φόρα για να “χτυπήσει” το “διπλό”.